Sny se začaly plnit

J.AMYS vznikal postupně, sny se začaly plnit

V minulém blogu jsem vám psala, jak vlastně vznikl nápad šít kojicí oblečení. Neřekla jsem vám, ale vše. Nápad a realizace prvních šatů, to byl jen začátek.

Problémem bylo sehnat kvalitní dodavatele látek. Chtěla jsem České látky, ale bohužel ta kvalita nebyla taková, jakou bych si jako maminka i prodejkyně přála. Dlouho jsem hledala a našla jsem různé dodavatele ze zemí EU, které mají krásné, kvalitní látky s certifikáty GOTS.

Návrhy dalších střihů už byly jednodušší, protože se vychytala funkčnost. Reakce zákaznic na první kousky byly velmi pozitivní, to pro mě hnací motor. A abych mohla vyhovět všem, spojila jsem se s dalšími šikovný českými ručičkami, se skvělými a šikovnými ženami, Heduš a poté s Petrou. To bylo to nejlepší, co jsem tenkrát mohla udělat. Vše šlo totiž daleko rychleji. Mohla jsem vyhovět všem zákaznicím a mohla jsem navrhovat více kousků.

A pak už šly výzvy dál, jedna výzva za druhou. Nová kolekce. Šicí dílna. Dokonalejší e-shop. Exkluzivnější materiály.

A jaká je moje vize? Chci zachovat kvalitu, pestrost, funkčnost, diskrétnost, a hlavně originalitu. Každý kousek oblečení se přizpůsobuje vám a vašim požadavkům.

Velmi mě těší, když dostanu od vás, mých milých zákaznic, fotku v našem oblečení. Je to pro mě ta nejcennější zpětná vazba. Dělá mi to radost a mojí práci to dává hlubší smysl. Stejně tak, jako když na našem webu zanecháte recenzi. Víte proč? Protože nejvíc žen nakupuje na základě osobního doporučení, doporučení od kamarádek a právě na základě recenzí. Já to mám tedy také tak.

No a jen díky vašim nákupům, doporučením a třeba i fotkám může J.amys dál růst – nakupovat nové a nové materiály, vymýšlet nové a nové střihy a rozšiřovat svou dílnu, abyste měly zakázky na 100% upravené podle vašich potřeb a rychle u vás doma. O tom, ale zase příště.

Mějte se krásně

Vaše Jana